Agenda

Agenda voor workshops live dagen en wandelingen

24 september, 8 oktober, 29 oktober, 19 november en 17 december:

Ontmoeten op zondag

11 oktober, 25 oktober en 8 november:

Schrijfworkshop levensverhalen

5 november:

Ont-moeten en verbinden

Ontmoeten op zondag

Ik wandel iedere dag en doe dat vaak alleen. Maar ik weet uit ervaring dat niet iedereen het leuk vindt om alleen te zijn of te wandelen. Met name de zondagen kunnen best als lange dagen aanvoelen, zeker als je alleenstaand bent of met een verlies te maken hebt. Daarom heb ik ontmoeten op zondag in het leven geroepen. Op een ongedwongen manier wandelen met andere mensen en de dag wat minder lang te maken.

Iedereen is welkom! Als je het spannend vindt om alleen te komen, kom dan samen met een vriend(in) of familielid. Het is soms best fijn om met gelijkgestemden te praten of misschien is het juist fijn om er even niet over te praten en onder mensen te zijn die dit begrijpen. Je ontmoet wellicht oude bekenden of doet nieuwe contacten op.

Het geeft je de gelegenheid om in een ongedwongen sfeer, samen te zijn met mensen die het gevoel van alleen zijn herkennen, gezellig een praatje maken tijdens een wandeling.

De wandelingen vinden plaats op zondagmiddag in en rondom Twello en we starten om 14.00 uur.

De data voor dit jaar: 24 september, 8 oktober, 29 oktober, 19 november en 17 december.

Als het weer het niet toelaat komen we bij elkaar voor een kop koffie/thee (voor eigen rekening) op een locatie in de buurt.

Schrijfworkshop levensverhalen

In deze workshop schrijf je over wat er op dit moment in je leeft, wat je bezig houdt, wat je raakt of ontroert.

Een serie van 3 creatieve (woensdag)avonden met elkaar, maar vooral voor jezelf. Of je nu schrijft om te ordenen, om tot rust te komen of als spiegel voor jezelf, het gaat niet om mooi of goed schrijven, alles is goed. Ook als je nog nooit geschreven hebt kun je meedoen, de opdrachten wijzen zich vanzelf.

 

Kosten en aanmelden
De kosten zijn 12,50 per keer, inclusief koffie/thee en wat lekkers. Je kunt één keer meedoen of de hele reeks van drie bijeenkomsten voor 35. Data van de workshops: 11 oktober, 25 oktober en 8 november van 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur.

Klik hier om je aan te melden, maar je mag me ook bellen of een WhatsApp bericht sturen. Voel je vrij om samen met een vriend(in) of familielid te komen.

Ont-moeten en verbinden

Ben jij tussen de 20 en 30 jaar en heb je met verlies te maken, verlies van een dierbare, of verliezen zoals een scheiding met een verhuizing als gevolg, ziekte van een ouder, verlies van onschuld, mishandeling of een ander verlies.

Je wil genieten van het leven, uitgaan, op vakantie, werken. Maar daarnaast heb je verdriet, pijn, zowel mentaal als lichamelijk. Je praat er niet over, je weet niet hoe, je durft het niet, wil niet als zwak worden gezien en/of weet niet hoe je je gevoelens kunt uiten.

Ik begeleid meerdere jongeren in mijn praktijk. Ik bied veiligheid en dan komen ze langzaamaan los, mag het er wel zijn, stukje bij beetje gaan ze praten en is het een enorme opluchting om het uit te spreken.

Hoe fijn is het als je er met gelijkgestemden over kunt praten of misschien is het juist fijn om er even niet over te praten en onder mensen te zijn die dit begrijpen.

Zondagmiddag 5 november van 13.00 tot 17.30 uur organiseer ik ont-moeten en verbinden op Buitenlocatie ’t Kalfje (vlakbij Apeldoorn). Een middag ont-moeten, met elkaar en met het leven verbinden, met humor, spel, beleving, kampvuur. Ik zie jou, beweeg mee en creëer veiligheid en mogelijkheden.

Kosten: € 77,- voor de gehele middag. En……de eerste 2 aanmelders krijgen van mij een gratis hartritueel.

Ken jij iemand die naar iets dergelijks op zoek is, dan ben ik superblij als je dit bij hen onder de aandacht wil brengen.

O N T – M O E T E N

Om jezelf te ontmoeten,
moet je jezelf ont-moeten

Je moet niet, je mag
En als je jezelf ont-moet
Kom je uit bij wat je wilt

En als je dat doet wat je
daadwerkelijk wilt,
ontdoe je jezelf van moeten
en ont-moet je jezelf

De Rode Loper

De rode loper staat synoniem voor mensen hartelijk welkom heten en verbinding maken.

Dat is waar ik voor sta, voor mensen verwelkomen, verbinding maken en ik rol dus als als het ware de rode loper voor je uit.

Als jij bij mij bent heb ik de volledige aandacht voor jou. En dat is wat ik ook doe met deze mailing, die vanaf nu de rode loper heet. Voel je je aangesproken dan hoop ik je te ontmoeten bij één van deze bijeenkomsten en als je mensen kent die hier baat bij kunnen hebben voel je dan vrij om hem te delen.

Bekijk hier de inhoud van de rode loper.

Hier vind je mij op social media