Lees meer over mij, Carin Hafkamp, hoe ik in het leven sta en hoe ik op het pad van verlies- en rouwbegeleiding terecht ben gekomen. 

Ik ben Carin Hafkamp en geboren op 10 mei 1965 te Deventer. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons in de leeftijd van 23 en 25 jaar.

Ik heb in mijn leven diverse malen te maken gehad met verlies en rouw en weet hoeveel impact dit gehad heeft op mijn leven. Tijdens de opleiding tot rouwbegeleider bij Buro Nazorg heb ik gereflecteerd op mijn leven en dat heeft me doen inzien welke overlevingsstrategieën ik erop nahield. Ik ben maar doorgegaan om maar niet te hoeven voelen. Wat er is gebeurd is niet goed of slecht, want het heeft me gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. Ik weet wel dat ik het met deze kennis en ervaring anders ga doen in de toekomst. Ik heb een keuze.

Verlies verdient meer aandacht dan het nu krijgt, het komt in ieders leven voor. Niet iedereen heeft voldoende steun vanuit zijn netwerk of familie. Soms kom je er pas na jaren achter dat je hulp nodig hebt omdat de verliezen zich hebben opgestapeld. Met mijn levenservaring, de opgedane kennis vanuit de opleiding, mijn inlevingsvermogen en intuïtie kan ik jou op maat ondersteunen.

 
Rouwbegeleiding

Heb je een verlies meegemaakt en loop je vast of vind je het te zwaar om alleen te doen, dan luister ik met aandacht naar je. Samen bespreken we wat jij je nodig hebt en welke begeleiding ik je kan bieden. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Je boort je eigen kracht aan, de kracht die er in de kern zit, maar die door bepaalde omstandigheden, ervaringen, conditioneringen wordt ondermijnd. Hoe mooi is het als ik jou mag begeleiden in dat proces. Kijk voor meer informatie op de pagina rouwbegeleiding.

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met me opnemen, maar je mag ook het contactformulier invullen.