Een healingsessie ondersteunt en begeleidt mensen in hun persoonlijke, spirituele en innerlijke zelfontwikkeling en pad van zelfrealisatie. Een sessie kan worden gedaan als aanvulling op, maar is NOOIT bedoeld ter vervanging van een medische of psychiatrische behandeling, noch ter vervanging van het gebruik van medicijnen. Wanneer je onder behandeling bent van een psychotherapeut of psychiater, gelieve deze dan te consulteren alvorens je een consult boekt. Neem hierin je verantwoordelijkheid. De adviezen zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere behandelingen. Een healing consult kan nooit een medisch advies van een arts of een medisch deskundige vervangen.

Algemene voorwaarden

  1. Voor het volgen van een healing consult is het nodig dat je emotioneel, mentaal en geestelijk stabiel bent. Geef vooraf aan als je onder behandeling (geweest) bent bij een psychiater, psycholoog of andere professionele hulpverlener. Is je toestand niet of nog niet helemaal stabiel en gebruik je medicatie, geef dit dan ook door als je een afspraak inpland.
  2. Ik, Carin Hafkamp ben niet aansprakelijk voor fysieke, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of een healingconsult op de heen of terugreis.
  3. Indien je voor een andere persoon een healing wilt afspreken heb je vooraf toestemming nodig van deze persoon.

Door het aangaan van een consult, verklaart de cliënt zich akkoord met de in deze disclaimer opgenomen voorwaarden.