Gratis healing consult

Hallo lief mens,

In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms de zorg voor onszelf. Ik nodig je uit voor een bijzondere reis, een gratis healing speciaal voor jou.

Het is gratis, omdat ik geloof in de kracht van healing en de impact die het kan hebben. Het is mijn manier om iets waardevols aan jou te geven.

Vermeld bij de reservering gratis

(per maand 4 plekken beschikbaar)

Wat is healing

Healing is een passieve behandeling die je zowel fysiek, emotioneel of mentaal kan helpen bij je genezing doordat het het zelfgenezend vermogen in gang zet. Als je minder goed in je vel zit, kan de energie niet vrij stromen. En als energie niet  vrij kan stromen, kan het gebeuren dat je klachten ontwikkelt. Klachten kunnen zich manifesteren op fysiek niveau waarbij je kunt denken aan slecht slapen, pijn, onrust of vermoeidheid. Maar ook op emotioneel en mentaal niveau kun je klachten ervaren waarbij je kunt denken aan zorgen, stress, verdriet, angst etc..

Healing is NOOIT een vervanging van reguliere zorg en er zijn geen garanties te geven op het herstelproces. Een healing consult is een aanvulling en ondersteuning waarbij getracht wordt de oorzaken van het probleem aan te pakken in plaats van alleen op de symptomen te werken, waardoor je beter je eigen ‘levenskracht’ kan laten stromen. Als healer ben ik een doorgeefluik voor die universele helende energie. De wetenschap heeft inmiddels al vele malen aangetoond dat alles energie is. Door mij af te stemmen op de juiste energie en bron kan die helende energie vrij stromen en bij jou een helingsproces in gang zetten.

 

 

Hoe ziet een healing consult er in de praktijk uit?

Bij een healing zit je op een stoel, je hoeft niets te doen. Het kan fijn zijn  je om je ogen te sluiten. Je hoeft er niet in te geloven, maar het is wel van belang dat je je openstelt voor wat er kan gebeuren. Draag kleding die niet knelt zodat je lekker kunt zitten. Fysiek contact is niet nodig tijdens een sessie, want een healing kan zelfs op afstand gegeven worden. Het is niet te voorspellen hoe een behandeling gaat. Soms voel je tijdens een behandeling veel zoals: warmte of kou, energie die door je heen stroomt, kriebels. Soms ervaar je tijdens een healing niets, wat niet wil zeggen dat er dan niets is gebeurt. De energie doet wat nodig is. Het is nooit hetzelfde, wel altijd liefdevol, je krijgt dat wat je dragen kan en nodig hebt.

Tijdens deze healing ga ik zelf in trance. Een trance staat kan je zien als een verhoogde staat van bewustzijn. Dit zorgt ervoor dat de jij in een diepere ontspanning kan gaan zodat het healingwerk dieper kan doordringen en daardoor een beter en blijvend resultaat behaald kan worden. Het kan ervoor zorgen dat je meer in balans komt, inzicht krijgt in je vragen, of dat er gevoelens loskomen. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Het is ook mogelijk om een online healing consult in te plannen, een ideale gelegenheid om jezelf aandacht en tijd te geven. Ik leg je uit hoe ik werk.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een email naar info@carinhafkamp.nl, stuur een Whatsapp of bel naar 06 4116 3590

Na afloop….

Na afloop van de sessie is er gelegenheid voor een kort gesprek of vragen.

Een healing kan nog geruime tijd doorwerken. Het is daarom belangrijk goed naar je lijf te luisteren en enige rust te nemen na de sessie. Drink voldoende water voor een goede doorstroming en afvoer van afvalstoffen.

Ik adviseer om in het geval van lichamelijke en/of psychische aandoeningen altijd een arts, psycholoog en/of een psychiater te raadplegen. Tevens zal ik je vragen om een disclaimer in te vullen.