Healing

Healing is een passieve behandeling die je zowel fysiek, emotioneel of mentaal kan helpen bij je genezing doordat het het zelfgenezend vermogen in gang zet. Als je minder goed in je vel zit, kan energie niet vrij stromen. En als energie niet  vrij kan stromen, kan het gebeuren dat je klachten ontwikkelt. Klachten kunnen zich manifesteren op fysiek niveau waarbij je kunt denken aan slecht slapen, pijn, onrust of vermoeidheid. Maar ook op emotioneel en mentaal niveau kun je klachten ervaren waarbij je kunt denken aan zorgen, stress, verdriet, angst etc..

Healing is NOOIT een vervanging van reguliere zorg. Een healing consult is een aanvulling en ondersteuning waarbij getracht wordt de oorzaken van het probleem aan te pakken in plaats van alleen op de symptomen te werken, waardoor je beter je eigen ‘levenskracht’ kan laten stromen. Als healer ben ik een doorgeefluik voor die universele helende energie. De wetenschap heeft inmiddels al vele malen aangetoond dat alles energie is. Door mij af te stemmen op de juiste energie en bron kan die helende energie vrij stromen en bij jou een helingsproces in gang zetten.

Bij een healing zit je op een stoel, je hoeft niets te doen. Het kan fijn zijn  je om je ogen te sluiten. Het enige dat van belang is dat je je openstelt. Draag kleding die niet knelt zodat je lekker kunt zitten. Fysiek contact is niet nodig tijdens een sessie, want een healing kan zelfs op afstand gegeven worden. Maar het kan zijn dat jij het fijn vindt wanneer ik mijn hand op je schouder of arm leg. Het is niet te voorspellen hoe een behandeling gaat. Soms voel je tijdens een behandeling veel zoals: warmte of kou, energie die door je heen stroomt, kriebels. Soms ervaar je tijdens een healing niets, wat niet wil zeggen dat er dan niets is gebeurt. De energie doet wat nodig is. Het is nooit hetzelfde, wel altijd liefdevol, je krijgt dat wat je dragen kan en nodig hebt. Gedurende de behandeling neemt de energie toe en kan diepe ontspanning ontstaan. Het kan ervoor zorgen dat je meer in balans komt, inzicht krijgt in je vragen, of dat er gevoelens loskomen.

Het is ook mogelijk om een online healingssessie in te plannen, een ideale gelegenheid om jezelf aandacht en tijd te geven. Ik leg je uit hoe ik precies werk. Online healing sessies zijn beschikbaar op afspraak. Een sessie duur ongeveer 30 minuten.

Na afloop van de sessie is er gelegenheid voor een kort gesprek of vragen en bespreken we of een vervolgbehandeling noodzakelijk is. Soms kan één behandeling voldoende zijn. Bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om weer een stap verder te komen. Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig.

Een healing kan nog geruime tijd doorwerken. Het is daarom belangrijk goed naar jezelf te luisteren en enige rust te nemen na de sessie. Drink voldoende water voor een goede doorstroming en afvoer van afvalstoffen.

Ik adviseer om in het geval van lichamelijke en/of psychische aandoeningen altijd een arts, psycholoog en/of een psychiater te raadplegen. Tevens zal ik je vragen om een disclaimer in te vullen.

Duur van een healing consult: 20 – 30 minuten.