Healing consult van Carin Hafkamp TWelloHealing is een behandeling die je zowel fysiek, emotioneel of mentaal kan bevorderend helpen bij je genezing. Als je minder goed in je vel zit, komt dat doordat de energie niet vrij kan stromen. Er zijn blokkades in je energieveld ontstaan. De oorzaken van de blokkades zijn vaak vastgeroeste patronen of denkbeelden, onverwerkte emoties en ervaringen, stress, slaapproblemen, onrust of lichamelijke klachten. Healing is NOOIT een vervanging van reguliere zorg. Een healing consult is een aanvulling en ondersteuning waarbij getracht wordt de oorzaken van het probleem aan te pakken in plaats van alleen op de symptomen te werken, waardoor je beter je eigen ‘levenskracht’ kan laten stromen.

Bij een healing zit je op een stoel, je hoeft niets te doen. Het kan fijn zijn  je om je ogen te sluiten. Het enige dat van belang is dat je je openstelt. Draag kleding wat niet knelt zodat je lekker kunt zitten. De helende energie stroomt tijdens de healing via mij naar jou. Fysiek contact is niet nodig tijdens een sessie, een healing kan zelfs op afstand gegeven worden. Het kan zijn dat jij het fijn vindt wanneer ik mijn hand op je schouder of arm leg.

Het is niet te voorspellen hoe een behandeling gaat, soms voel je tijdens een behandeling veel, b.v. warmte of kou, energie die door je heen stroomt, kriebels. Soms ervaar je tijdens een healing niets, dat wil niet zeggen dat er dan niets is gebeurd. De energie gaat naar de plaatsen waar het het meest noodzakelijk is. Het is nooit hetzelfde, wel altijd liefdevol, je krijgt dat wat je dragen kan en nodig hebt. Gedurende de behandeling neemt de energie toe en kan diepe ontspanning ontstaan. Het kan ervoor zorgen dat je meer in balans komt, inzicht krijgt in je vragen, of dat er gevoelens loskomen. Een consult duur ongeveer 30 minuten. Er wordt eventueel zachte muziek afgespeeld.

Na afloop van de sessie is er gelegenheid voor een kort gesprek of vragen en bespreken we of een vervolgbehandeling noodzakelijk is. Soms kan één behandeling voldoende zijn. Bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om weer een stap verder te komen. Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig.

Een healing kan nog geruime tijd doorwerken. Het is daarom belangrijk goed naar jezelf te luisteren en rust te nemen na de sessie. Drink voldoende water voor een goede doorstroming en afvoer van afvalstoffen.

Ik adviseer om in het geval van lichamelijke en/of psychische aandoeningen altijd een arts, psycholoog en/of een psychiater te raadplegen.

Duur van een healing consult: 20 – 30 minuten.

Disclaimer