Medium consult

Een medium consult kan uit twee onderdelen bestaan, namelijk een psychic en/of een mediamiek gedeelte. Vaak is een consult een combinatie van beide. Je krijgt aan het begin van mij een korte uitleg. Je hoeft niets te vertellen. Je mag bij de start van het consult aangeven waar je voorkeur naar uit gaat, maar het komt ook voor dat de spirituele wereld jou geeft wat jij op dat moment het meeste nodig hebt.

Ik bied de volgende consulten aan

Psychic consult

Het psychic consult gaat over jou en jouw leven. Tijdens dit consult verbind ik mijn energie met jouw energie. Door deze verbinding word ik mij bewust van situaties die in je verleden een rol hebben gespeeld of nu nog steeds spelen. Dit kan te maken hebben met je persoonlijke ontwikkeling, je gezinssituatie, je werk, sociale omgeving, enz.

Ik kan voelen wie jij werkelijk bent, waar jij van houdt, wat je kwaliteiten zijn en wat je nodig hebt om deze meer tot uitdrukking te laten komen. Zo krijg jij inzicht in waar je staat en waar je wilt staan en hoe je daar daadwerkelijk naartoe kan groeien met de mogelijkheden en middelen die jij bezit. Het helpt je de weg te vinden naar je eigen kracht, naar jouw eigen ik.

Mediamiek consult

Tijdens het mediamiek consult maak ik contact met overleden dierbaren. Dit kunnen familieleden, vrienden, buren of kennissen zijn. Ik geef je bijvoorbeeld informatie door over hun relatie met jou, hun karakter, werk, hobby’s, gedeelde herinneringen en de manier van overlijden. Hoewel je ze fysiek niet meer kunt zien, willen ze je toch laten weten dat ze nog steeds dichtbij je zijn. De liefde houdt niet op te bestaan na de “fysieke dood”, ze willen je nog steeds helpen.

Goed om te weten is dat ik niet degene ben die bepaalt met wie ik contact maak, dat bepalen je overleden dierbaren zelf! Ik krijg ook vaak een boodschap door van je overleden dierbare die betrekking heeft op jouw leven, maar alleen jij bepaalt wat je doet met de gegeven informatie, omdat jij je eigen verantwoordelijkheid hierin hebt.

Het consult mag worden opgenomen zodat de informatie op een later moment nog eens beluisterd kan worden. Het kan zijn dat er op basis van het consult blijkt dat er behoefte is aan healing. Hiervoor wordt dan apart een afspraak gemaakt.

De minimum leeftijd voor een consult is 18 jaar. Bij kinderen is de begeleiding van een volwassene vereist.

De kosten van een medium consult van 40 minuten zijn € 75,- 

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een email naar info@carinhafkamp.nl, stuur een Whatsapp of bel naar 06 4116 3590

Het is niet wat je doet
Het is hoe je het doet

Het is niet wat je ziet
Het is hoe je het bekijkt

Het is niet hoe het leven is
Het is hoe jij het leeft