Blog

Persoonlijke blog Carin Hafkamp

Deze blogs en artikelen gaan over mijn persoonlijke leven, mijn praktijk, de opleidingen en workshops die ik doe, maar ook over mijn eigen ervaringen met verlies en rouw en zelfontwikkeling.

Inspiratie over boeken, muziek, documentaires en podcasts over verlies, rouw, levensgeluk en de dood deel ik graag met je op de pagina Inspiratie.

 

Kinderen en scheiding

Kinderen en scheiding

Na een scheiding moet een kind onvoorwaardelijk kunnen blijven houden van zowel vader als moeder.   In mijn praktijk begeleid ik een aantal jonge mensen, in de leeftijd van 20 tot 35 jaar. Van meerdere van hen...

Lees meer
Ik laat 2023 achter me

Ik laat 2023 achter me

Ik laat 2023 achter me. 2023 was een jaar jaar waarin meer mensen de weg naar mijn praktijk wisten te vinden. Het jaar waarin ik afscheid nam van een aantal mensen, niet in de zin van de dood, maar wel omdat ze me te...

Lees meer
De invloed van familiepatronen

De invloed van familiepatronen

Een tekst die ik laatst zag op de tijdlijn van David Thompson. Een medium uit Nieuw-Zeeland, waarbij ik in Amerika seances heb bijgewoond. Van hem en zijn spirituele team heb ik veel geleerd. Hij heeft me het...

Lees meer
Met andere ogen

Met andere ogen

Ik startte begin dit jaar met een opleiding en had geen idee dat het me dit zou brengen. Afgelopen vrijdag, 1 december, was de laatste dag van de leergang Transcultureel Systemisch werk. Wat een reis! We hebben onszelf...

Lees meer
Papa’s gaan niet dood

Papa’s gaan niet dood

28-01-1992  -  28-01-2023. 31 jaar geleden. Een hartstilstand tijdens een behandeling voor je hernia. Niet wetende dat jouw kransslagader was dichtgeslibd en de reanimatie niet meer mocht baten. Slechts 56 werd jij...

Lees meer
Mag ik er zijn?

Mag ik er zijn?

Pasgeleden ben ik gestart met de opleiding systemisch werk. Het zijn twee eerste dagen van kennis maken, observeren, ervaren, luisteren, intuïtief handelen, interpreteren, verschillende energieën voelen, nieuwe theorie...

Lees meer
Wat gun jij jezelf?

Wat gun jij jezelf?

Er is zoveel gebeurd sinds ik die laatste blog schreef, te veel om allemaal op te schrijven. Mijn leven is veranderd van een werkweek met een baan in loondienst en daarnaast een eigen bedrijf naar volledige...

Lees meer
Halfvol of halfleeg

Halfvol of halfleeg

Hoe ik na een heerlijke wandeling terechtkwam in een slechte film. Afgelopen zaterdag, het was heerlijk weer en ik trok er op uit om te gaan wandelen. Jasje en wandelschoenen aan, nog even naar het toilet en ik was er...

Lees meer
Keuzes; verstand of gevoel?

Keuzes; verstand of gevoel?

Afgelopen week kreeg ik een mooi aanbod, een aanbod om een extra dienst aan te bieden op mijn website, een samenwerking met een ander bedrijf waardoor ik ook nog eens extra geld zou kunnen verdienen. Een onlinegesprek...

Lees meer