Op deze pagina deel ik graag recencies van personen die een coachingstraject bij mij hebben gevolgd.


MONIQUE

De stap naar rouw en verliesverwerking was voor mij een grote stap, ik wilde niet geconfronteerd worden met pijn en verlies. Toch wist ik dat dit nodig was om verder te komen in mijn helingsproces. Carin was voor mij een veilige haven, bij haar kon ik alles vertellen. Ik kon daar zijn wie ik was met al mijn emoties. Carin wist door haar luisterend oor en wijze woorden mij te relativeren, mezelf terug te vinden en mijn plek in te nemen. Ik kon worden wie ik ben. Door haar woorden ben ik dingen anders gaan zien, dit heeft mij geheeld in hetgeen mij eerder zoveel pijn deed. In plaats van schuldgevoel en verwijten naar mijzelf, weet ik nu dat ik als moeder meer heb gedaan dan ik kon. Bedankt Carin dat je me hebt geholpen met het helen en verwerken, ik kan nu weer verder.


GLENDA

Na jaren vol met verlies heeft Carin me laten inzien dat het ok is om de vrouw te zijn die ik daardoor geworden ben. Ze stelt de juiste vragen waardoor ik zaken in een heel ander licht ben gaan zien. Na even flink verdwaald te zijn geweest in mijn emoties was Carin de persoon om naast me te staan om mijn eigen weg terug te vinden.


JOKE

Ik ben bij jou gekomen, omdat mijn dochter er  ook baat bij heeft gehad. We hebben zoals je weet heel wat overlijdens gehad. Dit heb ik allemaal wel verwerkt en een “plaatsje” gegeven. Ik kwam bij jou, omdat ik dacht dat je mij kon aangeven hoe ik het best het verlies van mijn man kon verwerken.  Ik voelde me bij jou op mijn gemak. Je hebt een luisterend oor. Mocht ik het even niet zien zitten dan maak ik weer een afspraak.


MARIEKE

Wat een herkenning tijdens de coaching die ik van Carin mocht ontvangen.
Ze vertelde me dingen over mijn leven en situatie die klopten, raakten en en me inzichten en helderheid gaf. Carin kan zich goed verwoorden en de dingen overbrengen in alle rust en helderheid. Hierdoor ontstond er bij mij ruimte en inzicht in dat moment, maar ook zeker in de toekomst.
Het was een mooie en verrijkende ervaring om deze sessie bij haar te doen. 


ANONIEM

Toch wel zenuwachtig liep ik bij Carin naar binnen in haar praktijkruimte. Ik heb aangegeven dat Carin kon bekijken wat voor consult ik nodig heb. Het werd een mediamiek en er kwam een klein stukje over mezelf. Ik vond (en vind het nog steeds) zo bijzonder dat een overleden dierbaar zo dichtbij mij is/staat.  Om kenbaar te maken welke overleden dierbare het was, werden herinneringen gedeeld die ik zelfs in mijn dagelijks leven vergeten was. Alleen toen Carin deze herinneringen uitspraak was het gelijk weer boven en ook het gevoel wat ik met deze herinneringen had. Tijdens het consult kreeg ik ook bevestigingen van de overleden dierbare over hoe diegene zich voelde in het leven. Voor mij was het altijd een vraag of dit gevoel bij mij klopte en nu blijkt dat ik mijn intuïtie wel kan vertrouwen. Wat ik erg prettig vond was te horen dat ik op de goede weg ben, alleen nog meer naar mijn gevoel mag luisteren en dit gevoel ook kan leren vertrouwen. Aan het einde van het consult voelde ik me helemaal Happy 😊. “Mijn ogen zijn geopend” ik sta er niet alleen voor! Na afloop heb ik met een aantal personen het consult doorgenomen en hierdoor hoorde ik tussen de regels door nog een paar mooie tips van mijn overleden dierbare.