recensies Carin HafkampOp deze pagina deel ik graag recencies van personen die een consult bij mij hebben gehad.

 

MARIEKE

Wat een herkenning tijdens het psychic consult dat ik van Carin mocht ontvangen.

Ze vertelde me dingen over mijn leven en situatie die klopten, raakten en en me inzichten en helderheid gaf. Carin kan zich goed verwoorden en de dingen overbrengen in alle rust en helderheid. Hierdoor ontstond er bij mij ruimte en inzicht in dat moment, maar ook zeker in de toekomst.
Het was een mooie en verrijkende ervaring om deze sessie bij haar te doen. 

_______________________________________________

ANONIEM

Toch wel zenuwachtig liep ik bij Carin naar binnen in haar praktijkruimte. Ik heb aangegeven dat Carin kon bekijken wat voor consult ik nodig heb. Het werd een mediamiek consult en er kwam een klein stukje over mezelf. Ik vond (en vind het nog steeds) zo bijzonder dat een overleden dierbare zo dichtbij mij is/staat.  Om kenbaar te maken welke overleden dierbare het was, werden herinneringen gedeeld die ik zelfs in mijn dagelijks leven vergeten was.
Alleen toen Carin deze herinneringen uitsprak kwam het gelijk weer boven en ook het gevoel wat ik met deze herinneringen had. Tijdens het consult kreeg ik ook bevestigingen van de overleden dierbare over hoe de overleden dierbare zich voelde in het leven. Voor mij was het altijd een vraag of dit gevoel bij mij klopte en nu blijkt dat ik mijn intuïtie wel kan vertrouwen. Wat ik erg prettig vond was te horen dat ik op de goede weg ben, alleen nog meer naar mijn gevoel kan luisteren en dit gevoel ook kan leren vertrouwen. Aan het einde van het consult voelde ik me helemaal Happy 😊. “Mijn ogen zijn geopend” ik sta er niet alleen voor! Na afloop heb ik met een aantal personen het consult doorgenomen en hierdoor hoorde ik tussen de regels door nog een paar mooie tips van mijn overleden dierbare.

Carin heeft veel kunnen verwoorden voor mij en mijn overleden dierbare. Dit gebeurde op een rustige manier en wanneer ik iets niet begreep, kon Carin het op een andere manier uitleggen. Het is erg fijn om de opname van het consult mee te krijgen.

______________________________________________

LEONIE

Carin stelde mij erg op mijn gemak door goed uit te leggen wat ik kon verwachten van de sessie. Best spannend zo’n sessie, maar dat is nergens voor nodig. De sessie zelf was erg leuk. Carin haalde de goede zaken naar boven die mij bezig hielden/houden. Dit voelde ze goed aan. Verder kwam er iemand voorbij die mij verraste, dat was een cadeautje.