Is het moment aangebroken dat je je ineens realiseert dat het genoeg is? Zit je niet lekker in je vel? Heb je moeite met je grenzen aangeven? Ben je uit balans?

Spirituele coaching gaat over jou. Het is tijd voor liefdevol zijn en opkomen voor jezelf, jij bent aan zet. Over het algemeen is je leven best aardig, maar je bent niet helemaal tevreden, er ontbreekt ‘iets’. Misschien wil je simpelweg uit de drukte van alle dag stappen waar je op de één of andere manier onderdeel van bent geworden? 

Spirituele coaching is geschikt voor iedereen die de verbinding met zichzelf wil herstellen, op een diepere laag. Voor wie inzichten nodig heeft. Voor wie wil voelen in plaats van alleen te denken en persoonlijke groei wil doormaken. Voor wie meer begrip, blijheid en harmonie wil in het leven.

De gesprekken met mij helpen je om jezelf en je eigen gedrag beter te begrijpen. Je krijgt inzicht in je leven en in wie jij bent als persoon. Tijdens deze sessies verbind ik mijn energie met jouw energie. Door deze verbinding word ik mij bewust van situaties die in je verleden een rol hebben gespeeld of nu nog steeds spelen. Dit kan te maken hebben met je persoonlijke ontwikkeling, je gezinssituatie, je gezondheid, je werk, enz. Maar ik kijk ook vooral naar wat je kwaliteiten zijn en wat je nodig hebt om deze meer tot uitdrukking te laten komen. We gaan op zoek naar antwoorden op de vragen ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat wil ik?’

Door samen naar dit soort vraagstukken te kijken kom je erachter wat belangrijk voor jou is in het leven en dat het tijd is om te stoppen met hopen en wachten op iets dat verandert. Tijdens dit proces ontstaat een gevoel van nieuw gevonden vertrouwen in jezelf. Het geeft je de kans om wonden uit het verleden te helen, eventueel aangevuld met een healing. Hierdoor kun je met meer energie, zelfvertrouwen en optimisme naar de toekomst kijken. Je leert jezelf opnieuw waarderen en uit te vinden waar je echt voor staat. Vaak is één gesprek voldoende, maar het komt ook voor dat er meerdere gesprekken plaatsvinden. We stemmen samen af wat jij nodig hebt.

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met me opnemen, maar je mag ook het contactformulier invullen.