Carin Hafkamp laten we kennismaken

Werk met mij

Wat is jouw verlangen?

Ik begeleid je bijvoorbeeld na een verlies of tijdens een moeilijke periode in je leven. Misschien ben je uit balans of realiseer je je dat het genoeg is geweest. Ik help je hoe je stap voor stap vanuit zachte kracht het leven kan (her)ontdekken. Je kunt bij mij terecht voor:

 • Verlies en rouwcoaching
 • (Familie)opstellingen
 • Spirituele coaching / zelfontwikkeling
 • Workshop hartritueel
 • Medium consult
 • Healing
 • Lezingen bij bedrijven over verlies en rouw bij terugkeer op de werkvloer

Krijg weer plezier in het leven

Jouw gevoelens er mogen zijn

Voel dat je er niet alleen voor staat

Mijn coaching is geschikt voor iedereen die de verbinding met zichzelf wil herstellen, op een diepere laag. Voor wie inzichten nodig heeft. Voor wie wil voelen in plaats van alleen te denken en persoonlijke groei wil doormaken. Voor wie meer begrip, blijheid en harmonie wil in het leven. Het gaat om erkennen en herkennen dat je niet je pijn en verdriet bent. Je bent zoveel meer.

De gesprekken met mij helpen je om jezelf en je eigen gedrag beter te begrijpen. Je krijgt inzicht in je leven en in wie jij bent als persoon. Tijdens deze sessies verbind ik mij met jou en praten we o.a. over de verliezen die je hebt geleden, je persoonlijke ontwikkeling, je gezinssituatie, je gezondheid, je werk, enz. We gaan op zoek naar antwoorden op de vragen ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat wil ik?’

Door samen naar dit soort vraagstukken te kijken kom je erachter wat belangrijk voor jou is in het leven en dat het tijd is om te stoppen met hopen en wachten op iets dat verandert. Tijdens dit proces ontstaat een gevoel van nieuw gevonden vertrouwen in jezelf. Hierdoor kun je met meer energie, zelfvertrouwen en optimisme naar de toekomst kijken. Je leert jezelf opnieuw waarderen en uit te vinden waar je echt voor staat. Ik coach niet volgens een van te voren vastgesteld programma, maar ik stem me af op jou en voel goed aan wat er nodig is. Ik coach zowel live als online en een combinatie van online met een live dag is ook mogelijk.

Bij de coaching maak ik naast de gesprekken, in onderling overleg met jou,  gebruik van:

 • healing
 • oefeningen om gevoelens te leren herkennen, begrijpen en uiten
 • (familie)opstellingen
 • schrijfoefeningen
 • creatieve sessies
 • meditatie
 • hartritueel
 • medium consult

Samen wil ik er voor zorgen dat jij…

 • Je grenzen beter weet aan te geven
 • Ervaart dat het nu tijd is om liefdevol voor jezelf te zijn en je open te stellen.
 • Weer ruimte ervaart om te voelen.
 • Weer aandacht kan hebben voor lichtpuntjes in je leven.
 • Je bewust wordt van je overlevingsstrategiën die je niet meer dienen.
 • Familieopstellingen kunt inzetten om patronen/blokkades te doorbreken.
Ga je door een moeilijke periode in je leven, weet dan dat je het niet alleen hoeft te doen. Je mag om hulp vragen

Healing is not about feeling better

It is about being better at feeling

Je krijgt persoonlijke coaching op maat. Ik luister met aandacht, maar ik maak ook gebruik van mijn kennis en de ervaring met de verliezen en moeilijke periodes in mijn leven die ik zelf heb meegemaakt.

Ik stel vragen aan je die je laten nadenken. Ik vraag je te voelen wat het doet met je. Zo komen we uit bij jou, wie je in de kern bent. Je krijgt wat je nodig hebt en dat is niet altijd wat je verwacht. Dat is mijn kracht.

Ik stem mij af op jou, ik zie en voel heel veel en voel zo aan wat jij nodig hebt. Ik kan hierdoor aanwezig zijn op een manier waardoor jij voelt dat ik jou zie en je begrijp.

Mijn aanbod

na afloop van de healing is er tijd voor vragen

Verlies en rouwcoaching

L I C H T E R   L E V E N

In 4 maanden meer rust in je hoofd, lichtpuntjes in je leven, meer zelfvertrouwen, grenzen kunnen aangeven op een manier die voor jou goed voelt.

Je leven (her)ontdekken na het verlies of de verliezen die je hebt meegemaakt in je leven. Het kan, want verdriet en plezier in het leven kunnen naast elkaar bestaan.

Het gezonde deel in jou heeft nog steeds een verlangen naar leven, te genieten en nieuwe herinneringen maken.

Een 4 maandan traject kost € 777,-
(of neem contact op voor andere mogelijkheden)

Familieopstelling

€ 147

hartritueel Carin Hafkamp
Hartritueel

€ 125

Healing Consult

gratis aanbod

Medium Consult

€ 75
 

Voor bedrijven en (onderwijs)instellingen maak ik voor trajecten van individuele coaching of teamcoaching een offerte op maat, afhankelijk van de vraag en de inzet.

Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op.

Mocht je nog vragen  hebben, stuur dan een email naar info@carinhafkamp.nl of stuur mij een Whatsapp of bel naar 06 41 16 35 90

Hier vind je antwoorden op de veelgestelde vragen

Waarom is Carin de juiste persoon voor mij?

We maken kennis met elkaar in een eerste gesprek en als het voor ons beiden goed voelt is er vertrouwen om verder te gaan. Ik stel vragen aan je die je laten nadenken, die soms best confronterend kunnen zijn. Ik vraag je je open te zijn en te te voelen wat het doet met je. Zo komen we uit bij jou, wie je in de kern bent. Zo krijg je wat je nodig hebt en dat is niet altijd wat je verwacht. Dat is mijn kracht. Wat wij met elkaar bespreken blijft binnenskamers, je mag delen met me wat je wilt. Het is veilig bij mij.

Wat versta je allemaal onder verlies?

Er zijn vele soorten verliezen. Verlies van een dierbare (bv. partner, kind, ouders, vriend of vriendin die als familie voelt), maar ook het stuklopen van je relatie, ontslag bij je werkgever, van je gezondheid bij een burn-out, depressie of een chronische ziekte, een miskraam, ongewenst kinderloos zijn, levend verlies bij dementie of een vermissing, of een opeenstapeling hiervan.

Zijn er voorwaarden voor het afmelden/verplaatsen van een afspraak?

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden verzet of geannuleerd. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht, vanwege de gereserveerde tijd.

Op het moment dat je een afspraak maakt, dan verklaar je je akkoord met deze voorwaarden.

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?

De coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar er zijn eventueel andere mogelijkheden:

 • Sommige werkgevers vergoeden een deel van de kosten. Informeer bij je werkgever of deze bereid is een coachingstraject voor je te vergoeden of informeer bij de bedrijfsarts of de ARBO dienst van het bedrijf waar je werkt.
 • In sommige gevallen is vergoeding mogelijk via de bijzondere bijstand. Informeer hiervoor bij uw gemeente.
 • In sommige gevallen is vergoeding mogelijk via de regeling sociale bijstand van de sociale dienst, dit geldt ook voor werkenden
 • Je kan kosten voor coaching in bepaalde gevallen aftrekken van de belasting als bijzondere ziektekosten
 • Je kan kosten voor coaching in bepaalde gevallen aftrekken van de belasting. Als je free-lancer bent of je hebt een eigen bedrijf, dan kan je de kosten meenemen in je bedrijfskosten.

Kunnen de gesprekken bij mij thuis plaatsvinden?

Afspraken kunnen ook bij jou thuis plaatsvinden, houdt er wel rekening mee dat ik voor reiskosten buiten een straal van 10 km € 0,21 per kilometer doorbereken.

Kun je lichaamlijke klachten krijgen bij rouw?

Jazeker, je kunt last krijgen van diverse lichamelijke reacties. Je kunt je niet concentreren op je werk, je hebt hoofdpijn, hartkloppingen, je hebt geen eetlust of je eet juist heel veel, je hebt stress, je voelt je ontzettend moe of uitgeput. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en voldoende rust te nemen en lief voor jezelf te zijn.

Waarom een 4 maanden traject?

Ik begeleid jou gedurende 4 maanden zodat jij krijgt wat je nodig hebt, dus gedurende een langere periode. De zaken waar je tegenaan loopt zijn ook niet in één dag gekomen. We bespreken dit in het kennismakingsgsprek. Als jij na de sessies beter weet hoe je er mee kunt omgaan is de begeleiding van onschatbare waarde voor de rest van je leven. Het is wel mogelijk om in termijnen te betalen.

Je kunt na afloop van een 4 maanden traject een onderhoudpakket aanschaffen voor € 300,- (incl BTW) voor 3 sessies die jij in je eigen tempo mag afnemen

Voor bedrijven maak ik een passende offerte, afhankelijk van de vraag en de inzet. Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op.

Verlies en de daarbij behorende rouw moet ik toch alleen kunnen doen?

Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Als jij vastloopt of je niet begrepen en eenzaam voelt kan ik je handvatten geven om het verlies of de verliezen te verweven in je leven.

Hoe komen we samen tot een afspraak?

Je kunt telefonisch, per mail, per app of via het contactformulier contact met me opnemen. Je kunt ook zelf via de digitale agenda een afspraak inplannen. Als jij het moeilijk vindt om te bellen, geef dat dan a.u.b. aan, dan bel ik jou en plannen we een kennismakingsgesprek.

Kunnen de sessies ook digitaal plaatsvinden?

Ik kan je ook online te begeleiden. De afspraken moeten we dan wellicht iets anders insteken, maar het is zeker mogelijk.

Luisteren doe je met je hart
en niet met je hoofd.
Wie zo luistert,
hoort ook wat niet gezegd,
maar wel wordt bedoeld.

Hans Stolp

Carin Hafkamp

Maak kennis met Carin

In mijn leven heb ik diverse malen te maken gehad met verschillende vormen van verlies en rouw. Dit heeft veel impact gehad op mijn leven, maar daardoor besef ik ook hoe groot de impact kan zijn op jouw leven.

Ik vind dat het doodgewoon moet zijn dat je rouwen bij verlies niet alleen hoeft te doen.