Ik ben Carin, ik werk als verlies- en rouwcoach met een missie dat het doodgewoon is en voor iedereen mogelijk moet zijn om hulp te vragen bij verlies en rouw. Maar ik ben nog meer.

Ik ben vrouw, moeder, partner, dochter, vriendin, maar ik ben nog zoveel meer.

Wat niet iedereen weet is dat ik ook nog werk als medium en healer. Dat zorgt soms voor een andere blik, afstand, een oordeel, maar ik ben zoveel meer. Ik ben integer, verbindend, intuïtief, oplossingsgericht, positief ingesteld, sociaal, creatief en meer.

Ik ben ook vooral Carin, een mens met gevoelens en emoties, een eigen mening, ik geloof in wat ik doe en in mezelf, maar ik heb soms ook verdriet over de diverse verliezen die ik heb meegemaakt in mijn leven. En… ik dans graag de benen uit mijn lijf tijdens een concert, zing hardop mee met muziek waarvan ik houd, wandel buiten in de natuur, drink graag een goed glas wijn met lieve vrienden, geef kastjes een tweede leven door ze schilderen met krijtverf en vind het heerlijk om te lachen met elkaar tot ik er buikpijn van heb.

Ik ben zoveel meer dan je aan de buitenkant ziet, niets is wat het lijkt, want vaak weet je niet wat er achter die buitenkant schuilgaat.

Zo is het ook met mensen die een verlies hebben meegemaakt. Je ziet het niet aan de buitenkant, ze houden zich sterk, zijn streng voor zichzelf, durven niet om hulp te vragen en zijn eenzaam. Uiteraard geldt dit niet voor iedereen, maar er mag echt meer aandacht zijn voor verlies en rouw.

Kennis, intuïtie, mijn eigen verlieservaring en andere ingrediënten maken dat mensen voor mij kiezen om hen te coachen bij verlies en rouw. Ik krijg er energie van als jij ervaart het niet alleen te hoeven doen, jezelf kan zijn bij mij en voelt dat er ruimte en rust ontstaat om in de nieuw ontstane situatie meer in balans te komen. Ik gun dit iedereen.