Medium consult

Een medium consult voor helder inzicht en contact met overleden dierbaren.

Een consult kan uit twee onderdelen bestaan, namelijk een psychic en/of een mediamiek gedeelte. Vaak is een consult een combinatie van beide.

Je krijgt aan het begin van mij een korte uitleg. Je hoeft niets te vertellen. Je mag bij de start van het consult aangeven waar je voorkeur naar uit gaat, maar het komt ook voor dat de spirituele wereld jou geeft wat jij op dat moment het meeste nodig hebt.

Ik bied de volgende consulten aan

Psychic consult

Het psychic consult is volledig gericht op jou en jouw leven. Tijdens dit consult verbind ik mijn energie met de jouwe, waardoor ik bewust word van situaties die zowel in je verleden als nu een rol spelen. Dit kan variëren van persoonlijke ontwikkeling,  gezinssituatie, werk tot sociale omgeving.

Ik kan de essentie van wie jij werkelijk bent aanvoelen, ontdekken waar jouw passies liggen, je kwaliteiten benoemen en inzicht geven in wat jij nodig hebt om deze meer tot uitdrukking te laten komen. Dit biedt jou inzicht in waar je nu staat, waar je wilt staan en hoe je actief kunt groeien met de mogelijkheden en middelen die je tot je beschikking hebt. Het consult helpt je de weg te vinden naar je eigen kracht en naar jouw ware zelf.

Mediamiek consult

Tijdens het mediamiek consult maak ik contact met overleden dierbaren, variërend van familieleden, vrienden tot buren en kennissen. Ik deel gedetailleerde informatie over hun relatie met jou, hun karakter, werk, hobby’s, gedeelde herinneringen en de manier van overlijden. Hoewel je ze fysiek niet meer aanwezig zijn, willen ze je laten weten dat ze nog steeds dichtbij je zijn. De liefde houdt niet op na de fysieke dood; ze willen je nog steeds ondersteunen.

Belangrijk om te weten is dat ik niet bepaal met wie ik contact maak; dat doen je overleden dierbaren zelf! Vaak krijg ik boodschappen door die betrekking hebben op jouw leven, maar onthoud dat jij de regie hebt over wat je met deze informatie doet. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid en keuze.

Het consult kan worden opgenomen zodat de waardevolle informatie op een later moment opnieuw kunt beluisteren en overdenken.

Het kan voorkomen dat na het consult de behoefte ontaat aan een healing. In dat geval wordt er apart een afspraak gemaakt om hieraan tegemoet te komen.

Overweeg je naast een medium consult een coachingstraject verlies en rouwcoaching, boek dan eerst je afspraak voor een medium consult. Deze kosten kunnen dan in overleg in mindering worden gebracht  op het traject.

Let op, de minimum leeftijd voor een consult is 18 jaar. Voor kinderen is de begeleiding van een volwassene vereist.

De kosten van een medium consult van 40 minuten bedragen € 75,-

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een email naar info@carinhafkamp.nl, stuur een Whatsapp of bel naar 06 4116 3590

Het is niet wat je doet
Het is hoe je het doet

Het is niet wat je ziet
Het is hoe je het bekijkt

Het is niet hoe het leven is
Het is hoe jij het leeft