Podcast

Een dierbaar gesprek met Carin

Podcast over verlies, dood en levensgeluk

Een podcast over verlies, levensveranderinge, dood en leven. Deze podcast, met en zonder gasten, gaat over verlies en rouw in de breedste zin van het woord. Levensveranderende verhalen over verlies, taboedoorbrekend, maar het gaat ook over een leven na dit leven en hoe mensen nu in het leven staan.

Daarnaast vertel ik wat verlies heeft veranderd in mijn leven, wat ik er van heb geleerd en hoe ik ook levensgeluk weer kan omarmen. Het gaat ook over het leven vieren en hoe je met zachte kracht goed voor jezelf zorgt. 

Luister de afleveringen hier op deze pagina, op Spotify of bekijk ze op Youtube

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat op Spotify of me volgt.

Lees ook mijn blogs of laat je inspireren over documentaires, boeken en muziek.

Laat je inspireren en luister naar mijn podcast!