Over mij

Mijn naam is Carin Hafkamp en ik ben in 1965 te Deventer geboren. Ik ben getrouwd, heb 2 volwassen zoons en woon in Twello. Ik werk gedeeltelijk als managementassistente bij een Hogeschool en heb o.a. op het gebied van communicatie en evenementenorganisatie meerdere opleidingen en trainingen gedaan. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren ook veel aan persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling gedaan. Hierdoor heb ik niet alleen inzicht gekregen in mijzelf als mens in ontwikkeling, maar ook in de ervaringen die mij als mens gevormd hebben in het leven. Deze ervaringen en inzichten hebben mij dichter tot mijzelf gebracht.

In mijn leven heb ik diverse malen te maken gehad met verlies en rouw. Dit heeft veel impact gehad op mijn leven, maar daardoor besef ik ook hoe groot de impact kan zijn in ieders leven.

Ik heb diverse opleidingen gedaan op spiritueel, persoonlijk en intuïtief vlak. Ik heb opleidingen op het gebied van healing en mediumschap afgerond, waarna ik de opleiding tot rouwbegeleider bij Buro Nazorg ben gestart en succesvol heb voltooid. Deze vullen elkaar prachtig aan. Samen met jou kijk ik naar wat jij nodig hebt en wat jou het beste zou kunnen helpen in jouw eigen unieke proces.

Ik heb de afgelopen jaren veel gereflecteerd op mijn leven, ervaringen doorleefd en mijzelf kunnen helen. Ik heb de kracht in mijzelf gevonden zodat ik nu kan leven vanuit mijn eigen essentie en vrijheid. Iets wat ik iedereen zo gun en waar we allemaal recht op hebben! Soms raken we van onszelf verwijderd en creëren we overlevingsstrategieën omdat we niet bij de pijn kunnen of willen komen en niet in staat zijn te voelen. Dan is het goed te weten dat er hulp kan zijn om je te helpen in dit proces zoals ik ook ik geholpen ben in mijn eigen proces.

Verlies verdient meer aandacht dan het nu krijgt, het komt in ieders leven voor.  Vaak denken we bij verlies aan het overlijden van een dierbare, maar er bestaan vele vormen van verlies die we niet mogen onderschatten. Denk bijvoorbeeld aan verlies van een baan, huis, gezondheid of relatie…… Welke vorm van verlies je ook raakt, niet iedereen heeft voldoende steun vanuit eigen netwerk of familie. Soms kom je er pas na jaren achter dat je hulp nodig hebt omdat verliezen zich hebben opgestapeld. Voor mij is belangrijk dat jij je veilig voelt en dat je mij toelaat in jouw unieke proces. Door de vele ervaringen en opleidingen die ik gedaan heb op gebied van intuïtie, healing en spiritualiteit kan ik net die extra dimensie geven aan het proces. Mijn wens voor jou is dat jij op eigen kracht verder kunt en de verlieservaring(en) in jouw leven kunt verweven zonder dat het je beperkt in jouw Zijn. In een kennismakingsgesprek kijk ik samen met jou naar welke vorm van coaching het beste bij je past, want zoals elk mens uniek is, zo is ook mijn aanbod uniek en afgestemd op jouw behoeften.

Kijk voor meer informatie op de pagina coaching bij verlies en rouw. Meer informatie over de pakketten die ik aanbied tref je aan op de pagina tarieven.

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met me opnemen, maar je mag ook het contactformulier invullen.