Hallo, mijn naam is Carin Hafkamp en ik help jou jouw pijn te verzachten.

Ik woon in Twello, ben getrouwd en heb 2 volwassen zoons. Ik heb opleidingen op het gebied van healing en mediumschap afgerond en veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Hierdoor heb ik niet alleen inzicht gekregen in mijzelf als mens, maar ook in de ervaringen die mij als mens gevormd hebben in het leven. Deze ervaringen en inzichten hebben mij dichter tot mijzelf gebracht.

De opleiding tot rouwbegeleider bij Buro Nazorg heeft me veel inzicht gegeven in de verliezen die ik zelf heb meegemaakt. Al deze opleidingen vullen elkaar prachtig aan. Samen met jou kijk ik naar wat jij nodig hebt en wat jou het beste zou kunnen helpen in jouw eigen unieke proces.

Ik heb de afgelopen jaren veel gereflecteerd op mijn leven, ervaringen doorleefd en mijzelf kunnen helen. Ik heb de kracht in mijzelf gevonden zodat ik nu kan leven vanuit mijn eigen essentie en vrijheid. Iets wat ik iedereen zo gun en waar we allemaal recht op hebben! Soms raken we van onszelf verwijderd en creëren we overlevingsstrategieën omdat we niet bij de pijn kunnen of willen komen en niet in staat zijn te voelen. Dan is het goed te weten dat ik je kan helpen in dit proces zoals ik ook ik geholpen ben in mijn eigen proces.

Waarom ik de juiste persoon ben voor jou

Verlies verdient meer aandacht dan het nu krijgt, het komt in ieders leven voor. Welke vorm van verlies je ook raakt, niet iedereen heeft voldoende steun vanuit eigen netwerk of familie. Soms kom je er pas na jaren achter dat je hulp nodig hebt omdat verliezen zich hebben opgestapeld. Voor mij is belangrijk dat jij je veilig voelt en dat je mij toelaat in jouw unieke proces. Ik zie jou, ik zie en voel veel aan en ben er volledig voor jou en kan zo net die extra dimensie geven aan het proces. Mijn wens voor jou is dat jij op eigen kracht verder kunt en de verlieservaring(en) in jouw leven kunt verweven zonder dat het je beperkt in jouw Zijn. 

 • Ik voel de urgentie om het taboe rondom rouw te doorbreken.
 • Ik begeleid jou om jouw pijn te verzachten.
 • Ik volg mijn gevoel en handel van daaruit om voor jou van betekenis te kunnen zijn.
 • Ik heb zelf verlies meegemaakt en dat maakt dat ik ook ervaringsdeskundige ben.
 • Ik healing kan geven als ondersteuning in jouw proces.
 • Ik kan, als je daarvoor open staat, een boodschap doorgeven van een overleden dierbare.
 • Ik ben liefdevol, maar stel ook kritische vragen.

Wist je dat ….

 • Het glas bij mij altijd halfvol is
 • Ik houd van dansen
 • Ik het heerlijk vind om met vrienden te eten
 • Ik op z’n tijd houd van een goed glas wijn
 • Ik dagelijks mediteer
 • Ik houd van wandelen
 • Ik hardop meezing met de muziek in de auto
 • Ik sudoku’s maak
 • Ik te zien ben in de Netflixserie ‘Surviving Death’
 • Ik na een dag werken ik graag de stilte opzoek
 • Ik een grote kattenliefhebber ben 
 • Ik het heerlijk vind om te lezen, van thrillers tot boeken over zelfontwikkeling en verlies en rouw

Laten we kennismaken

Boek een gratis kennismakingsgesprek waarin ik samen met jou kijk naar welke vorm van coaching het beste bij je past.

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met me opnemen, maar je mag ook het contactformulier invullen. Als je het moeilijk vindt om zelf te bellen, mail of whatsapp je nummer met je naam, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op (ook in het weekend)

Whatsapp of bel naar 06 4116 3590

Je kunt ook mailen naar

info@carinhafkamp.nl

Leven is groeien,
het oude loslaten
om open te staan
voor het nieuwe –
steeds opnieuw.

Leven is gevoelig
worden en blijven
voor wat voorbij
het zichtbare is.

Leven is ervaren
wat je opdracht is
en die dan vervullen
met dankbaarheid
en verwondering.

Leven is de liefde leven,
de liefde zijn.

Hans Stolp